Η Cosmote TV, μετά από τεράστιες καθυστερήσεις, παρέχει πλέον τη δυνατότητα και στους συνδρομητές της μέσω δορυφόρου να απολαμβάνουν διαφορετικά προγράμματα σε διαφορετικούς δέκτες, εντός του ίδιου δικτύου.

Η υπηρεσία προβλέπει την τοποθέτηση ενός έως τριών extra δεκτών, οι οποίοι όμως θα πρέπει να είναι μόνιμα συνδεδεμένοι στο οικιακό δίκτυο μέσω ethernet καλωδίου ή μέσω ειδικών προσαρμογέων. Το κόστος της υπηρεσίας είναι 6,60€ ανά extra δέκτη.

Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως εάν δεν υπάρχει επιτυχής επικοινωνία μεταξύ των αποκωδικοποιητών για περισσότερες από 18 ώρες, η αναπαραγωγή οποιασδήποτε μορφής περιεχομένου διακόπτεται σε έναν ή περισσότερους αποκωδικοποιητές ανάλογα με το συνολικό αριθμό των αποκωδικοποιητών.

Ακολουθεί ένα ενδεικτικό σχεδιάγραμμα εγκατάστασης:

Πηγή: Cosmote TV

Σύμφωνα με την επίσημη σελίδα υποστήριξης, οι δέκτες θα πρέπει:

  • Να βρίσκονται στον ίδιο οικιακό ή επαγγελματικό χώρο
  • Να συνδεθούν στη δορυφορική κεραία με ανεξάρτητη ομοαξονική καλωδίωση
  • Να παραμένουν συνδεδεμένοι στο ίδιο τοπικό δίκτυο (LAN) ώστε να επικοινωνούν μεταξύ τους και να έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο
  • Να παραμένουν συνεχώς σε ενεργή κατάσταση ή σε κατάσταση αναμονής

Η υπηρεσία multiroom ενεργοποιήθηκε στους δέκτες μέσω αναβάθμισης λογισμικού.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ