Σας είχαμε ενημερώσει από καιρό, πως το Instagram θα ενεργοποιούσε τη δυνατότητα της αρχειοθέτησης των αναρτήσεών μας. Πρόκειται στην ουσία για την πρώτη φορά που το Instagram επιτρέπει – έστω και εμμέσως – την απόκρυψη κάποιων φωτογραφιών μας, για όσο καιρό το επιθυμούμε.

Τις αρχειοθετημένες αναρτήσεις μας μπορούμε να τις δούμε πατώντας στο εικονίδιο που μοιάζει με ρολόι, επάνω δεξιά

Εάν θέλουμε να αποκρύψουμε μία ανάρτησή μας χωρίς να τη διαγράψουμε, επιλέγουμε τις τρεις τελείες

…και “Αρχειοθέτηση”

Πλέον, εάν δεν είμαστε σίγουροι αν θέλουμε να διαγράψουμε μια φωτογραφία μας ή όχι, μπορούμε σε πρώτη φάση απλά να την αποκρύψουμε και σε δεύτερο χρόνο αποφασίζουμε τι θα κάνουμε.

Λογικά, εντός των επόμενων ωρών η λειτουργία θα έχει ενεργοποιηθεί στο σύνολο των χρηστών και της χώρας μας.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ
Προηγούμενο άρθροΤο νέο Surface laptop είναι αδύνατο να επισκευαστεί
Επόμενο άρθροΣε ισχύ το Ψηφιακό Μητρώο Υποδομών
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.