Ιδρύθηκε μόλις πριν ένα χρόνο από τους Πέτρο Ζιώγα και Αλέξανδρο Καραβίτη, το Φεβρουάριο συμμετείχε στην επίσημη ελληνική αποστολή στο MWC2018 στη Βαρκελώνη και τον περασμένο μήνα η Syncbnb κατατάχθηκε 5η στον παγκόσμιο διαγωνισμό νεοφυούς επιχειρηματικότητας του διεθνούς συνεδρίου SXSW στο Texas.

Οι Αλέξανδρος Καραβίτης και Πέτρος Ζιώγας, ιδρυτές της Syncbnb, στο περίπτερο της εταιρείας στο SXSW 2018 (Austin, TΧ)

Η νέα διεθνής διάκριση για την ελληνική Syncbnb είναι η συμμετοχή της, μαζί με άλλες 14 επιχειρήσεις, στην τελική φάση του διαγωνισμού EU-Startups Summit που θα γίνει στις 24 Απριλίου στη Βαρκελώνη. Στο διαγωνισμό συμμετέχουν ευρωπαϊκές επιχειρήσεις από όλους σχεδόν τους κλάδους του εμπορίου και των υπηρεσιών και έχουν ήδη ολοκληρωθεί οι τρεις προκριματικές φάσεις του. Η Syncbnb φαίνεται λοιπόν να προστίθεται στη λίστα των νέων και διαφοροποιημένων ελληνικών επιχειρήσεων που διαπρέπουν στη διεθνή αγορά.

Το αντικείμενο της Syncbnb είναι η δημιουργία καινοτόμων ψηφιακών εργαλείων για την τουριστική βιομηχανία. Η πλατφόρμα της παρέχει στους ιδιοκτήτες και διαχειριστές ακινήτων βραχυχρόνιας μίσθωσης τη δυνατότητα να αυξήσουν τις κρατήσεις τους με ταυτόχρονη παρουσία σε διαφορετικά κανάλια διανομής (Airbnb, Booking, Expedia, Tripadvisor, Homeaway κ.α.), να χρησιμοποιούν το ίδιο περιεχόμενο παντού και να συγχρονίζουν όλα τα ημερολόγια σε όλα τα κανάλια ώστε να αποφεύγουν τις διπλοκρατήσεις. Η Syncbnb έχει παγκόσμιο προσανατολισμό, με πελατολόγιο σε 78 χώρες.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ