Ήρθε και πάλι η κλασική στιγμή της χρονιάς που αναρωτιόμαστε γιατί πληρώνουμε τέλη κυκλοφορίας και αν λαμβάνουμε αντίστοιχες υπηρεσίες βάση των χρημάτων που πληρώνουμε. Εμείς εδώ στο tecky όμως δεν θα ασχοληθούμε με αυτό, αλλά με το πρακτικό σκέλος, το πώς δηλαδή θα δούμε και θα εκτυπώσουμε την ειδοποίηση των τελών κυκλοφορίας οχημάτων του 2020.

Πρώτα θα το δούμε με εικόνες και στη συνέχεια υπάρχει και ένα videάκι για να το δείτε πώς γίνεται και μέσω κινητού. Είναι τόσο εύκολο και γρήγορο που είναι πραγματικά κρίμα να χρειαζόμαστε κάποιον για να κάνουμε τη δουλειά μας.

Εκτύπωση Εντύπου Τελών Κυκλοφορίας Οχημάτων 2020

Με οποιονδήποτε περιηγητή ιστού (Firefox, Chrome κ.λπ.) πλοηγούμαστε στην ιστοσελίδα aade.gr. Πλοηγούμαστε στην ενότητα «Πολίτες» και επιλέγουμε «Τέλη Κυκλοφορίας».

Επιλέγουμε «ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ».

Εισάγουμε τα διαπιστευτήρια μας στο taxisnet (όνομα χρήστη και κωδικό). Αν δεν τα γνωρίζουμε τα ζητάμε από τον λογιστή μας ή από όποιον μας κάνει τη δήλωση. Ζητάμε τα «στοιχεία εισόδου». Αφού τα πληκτρολογήσουμε, πατάμε «OK».

Πατάμε στο «ΕΙΣΟΔΟΣ».

Επιλέγουμε το «Εκτύπωση Εντύπου Τελών Κυκλοφορίας».

Θα εμφανιστεί το ειδοποιητήριο των τελών κυκλοφορίας για το 2020. Μπορούμε να το τυπώσουμε ή να το αποθηκεύσουμε ή να λάβουμε ένα στιγμιότυπο οθόνης (screenshot) από τον υπολογιστή ή το κινητό μας.

Πώς λαμβάνουμε στιγμιότυπα οθόνης (screenshots) σε Windows PC

Πώς λαμβάνουμε στιγμιότυπα οθόνης στο macOS και πώς αυτά αποθηκεύονται απευθείας στο format που επιθυμούμε

Ακολουθεί τώρα το video που ετοιμάσαμε για εσάς:

 

ΣΧΟΛΙΑ