15 C
Athens
Τρίτη, 26 Ιαν 2021
ΟΔΗΓΟΙ | ΚΟΛΠΑ | ΜΥΣΤΙΚΑ Εγκαταστήστε σε Windows 10 PC τα screen savers του...

Εγκαταστήστε σε Windows 10 PC τα screen savers του Apple TV

-

⏰ Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτάΈνα από τα πολύ όμορφα χαρακτηριστικά του Apple TV είναι τα διαθέσιμα screen savers, κυρίως βέβαια αυτά που η Apple πρόσθεσε σε συνεργασία με το Διεθνή Διαστημικό Σταθμό. Αν και επίσημα είναι διαθέσιμα μόνο για το Apple TV, μπορούμε πολύ εύκολα να τα εγκαταστήσουμε και στο Windows 10 PC μας.

Αν θέλετε να τα εγκαταστήσετε σε Mac, πατήστε εδώ

Ας δούμε το πώς:

Εγκαταστήστε σε Windows 10 PC τα screen savers του Apple TV

Πατάμε εδώ, προκειμένου να κατεβάσουμε το σχετικό αρχείο, το οποίο και αποσυμπιέζουμε όπου επιθυμούμε (για παράδειγμα, στην επιφάνεια εργασίας μας). Αποσυμπιέζουμε το αρχείο zip που κατεβάσαμε.

Στο παράδειγμά μας επιλέγουμε την αποσυμπίεση στην Επιφάνεια εργασίας.

Μέσα στο φάκελο Aerial υπάρχουν δύο αρχεία. Ένα εκτελέσιμο (exe – Εφαρμογή) και το screen saver (θα το δείτε ως src ή ως Προφύλαξη Οθόνης).

Αντιγράφουμε το αρχείο τύπου Προφύλαξη Οθόνης (src).

Και επιλέγουμε επικόλληση στο δίσκο που είναι εγκατεστημένα τα Windows. Στην περίπτωσή μας (αλλά και στις περισσότερες περιπτώσεις) στο δίσκο C.

Ενημερωνόμαστε πως θα μας ζητηθεί ο κωδικός διαχειριστή για την αντιγραφή αρχείων στο συγκεκριμένο φάκελο. Πατάμε Συνέχεια και αν μας ζητηθεί εισάγουμε τον κωδικό διαχειριστή.

Πάμε τώρα στο αρχείο που αντιγράφτηκε, το επιλέγουμε και κάνουμε δεξί κλικ για να αποκαλυφθούν οι συσχετιζόμενες με αυτό επιλογές. Επιλέγουμε Εγκατάσταση.

Αμέσως μετά θα μεταφερθούμε στο περιβάλλον των screen savers των Windows. Αν δεν είναι ήδη επιλεγμένο το Aerial, το επιλέγουμε. Επίσης, αν πατήσουμε στο Ρυθμίσεις μπορούμε να εξατομικεύσουμε κάποιες επιλογές. Για παράδειγμα, με τικαρισμένο (επιλεγμένο) το «Use time of day to show day/night videos first», πρώτα θα επιλέγονται screen savers που ταιριάζουν με τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Πατάμε Προεπισκόπηση για να τσεκάρουμε πως είμαστε ok.

Αν δεν ανοίξουν αυτόματα οι ρυθμίσεις της προφύλαξης οθόνης πλοηγούμαστε σε αυτές από τον πίνακα ελέγχου ή τις αναζητούμε από την Αναζήτηση.

Τον φάκελο που δημιουργήθηκε από την αποσυμπίεση που περιέχει τα δύο αρχεία, μπορούμε να τον πετάξουμε στον Κάδο Ανακύκλωσης. Εμείς με αντιγραφή/επικόλληση τραβήξαμε το αρχείο που μας ενδιέφερε.

Απεγκατάσταση

Αν θέλουμε να διαγράψουμε τα Aerial screen savers, απλά διαγράφουμε το αρχείο που αντιγράψαμε στο δίσκο που είναι εγκατεστημένα τα Windows, στην περίπτωσή μας στον C.

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Η Cosmote έχει το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα

Το βραβείο για το "πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα" απέσπασε και πάλι η Cosmote στα Speedtest Awards της Ookla, της πρώτης εταιρείας παγκοσμίως για μετρήσεις...

Ηλεκτρικό ιπτάμενο ταξί με υπογραφή Fiat-Chrysler

Μια ακόμα εταιρεία, ο ιταλικός όμιλος παραγωγής αυτοκινήτων Fiat-Chrysler Automobiles, φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει στον κλάδο των ηλεκτρικών ιπτάμενων ταξί, σε συνεργασία με αμερικανική start-up....

Συμφωνία Hyundai και Apple για το πρώτο Apple Car

Ο Δεκέμβριος 2020 μάλλον δεν ήταν ο καλύτερος μήνας για την αυτοκινητοβιομηχανία της Νότιας Κορέας, έναν από τους ισχυρότερους παραγωγικούς κλάδους της χώρας. Τη...

Δωρεάν WiFi στην Ακρόπολη και το Ηρώδειο

Δωρεάν WiFi θα είναι πλέον διαθέσιμο στους επισκέπτες πολύ σημαντικών αρχαιολογικών χώρων, στο πλαίσιο της συνεργασίας του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού με την Cosmote....

Ζημιά στην όραση οι πολλές ώρες μπροστά στην οθόνη

Σχεδόν ένας στους πέντε κατοίκους της Μεγάλης Βρετανίας δήλωσε ότι έχει παρατηρήσει την όραση του να έχει χαμηλώσει στη διάρκεια της καραντίνας, σύμφωνα με...

Ιστορικό υψηλό για την ισοτιμία του Bitcoin

Aνήμερα των δωδέκατων γενεθλίων του, το πιο διαδεδομένο κρυπτονόμισμα Bitcoin έσπασε κάθε ρεκόρ. Η πορεία της ισοτιμίας του έναντι του αμερικανικού δολαρίου υπήρξε σταθερά...

Σχετικάάρθρα