Το keynote του WWDC τελείωσε και έχουμε πάρει μία πρώτη γεύση των επερχόμενων λειτουργικών συστημάτων της Apple. Στην πρώτη ματιά που ρίξαμε στο iOS 12 είδαμε πως δεν υπάρχουν οπτικές διαφορές και πως για πρώτη beta, «πάει καλά».

Measure app

Σήμερα θα δούμε πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε την πρώτη (ή οποιαδήποτε μελλοντική) developer beta του iOS 12. Πριν προχωρήσουμε θα πρέπει να σας πούμε πως οι δοκιμαστικές εκδόσεις δεν είναι πλήρως λειτουργικές. Θα πρέπει να αναμένετε αυξημένες θερμοκρασίες στα κινητά σας και μειωμένη ενεργειακή αυτονομία. Παραδοσιακά, τα προβλήματα μειώνονται σε κάθε νέα έκδοση.

Εγκαταστήστε εύκολα το iOS 12 (developer beta) στο iPhone και στο iPad

Το πρώτο μας βήμα είναι να πάρουμε ένα back up.

Αμέσως μετά, πατάμε εδώ (στη σελίδα που θα εμφανιστεί, πατήστε slow download – free).

Πατάμε Να επιτραπεί

Επιλέγουμε iPad ή iPhone

Επιλέγουμε Εγκατάσταση

Πληκτρολογούμε τον κωδικό μας

Επιλέγουμε Εγκατάσταση

Και πάλι, Εγκατάσταση

Επιλέγουμε Επανεκκίνηση

Η συσκευή μας θα επανεκκινήσει. Το μόνο που μένει, είναι να πλοηγηθούμε στις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού για να εμφανιστεί η ενημέρωση και να την εγκαταστήσουμε.

Σας προτείνουμε να περιμένετε τουλάχιστον μέχρι τη δεύτερη έκδοση και μετά να προβείτε στην εγκατάσταση του iOS 12. Σε κάθε περίπτωση, με τον τρόπο που είδαμε σήμερα μπορούμε να εγκαταστήσουμε οποιαδήποτε developer beta έκδοση του iOS 12 αποφασίσουμε.

 

ΣΧΟΛΙΑ