30.2 C
Athens
Κυριακή, 20 Σεπ 2020
ΛΟΓΙΣΜΙΚΟ iOS Εγκαταστήστε εύκολα το iOS 11.3 (beta)

Εγκαταστήστε εύκολα το iOS 11.3 (beta)

-

H επόμενη major αναβάθμιση του iOS 11 θα είναι η έκδοση 11.3, η οποία φέρει μερικά ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά. Στη δεύτερη δοκιμαστική έκδοση η Apple προσέθεσε το εργαλείο ελέγχου της “υγείας” των μπαταριών μας καθώς και την προβολή του status της συσκευής μας. Δηλαδή βλέπουμε αν υφίσταται ο υποχρονισμός και αν ναι, μπορούμε να τον απενεργοποιήσουμε.

Αρκετοί αναγνώστες μας, μας ρώτησαν ποιος είναι ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος για την εγκατάσταση της iOS beta (αυτή τη στιγμή βρισκόμαστε στη beta 2, ο τρόπος όμως ισχύει για όλες τις developer betas του iOS 11). Ετοιμάσαμε έναν απλό οδηγό που δεν απαιτεί εγγραφές σε προγράμματα δοκιμών κλπ. Ας τον δούμε:

Εγκαταστήστε εύκολα το iOS 11.3 (beta)

Για να εγκαταστήσουμε το σχετικό προφίλ στη συσκευή μας, ανοίγουμε τη σελίδα αυτή από το iPhone (ή το iPad κλπ) και πατάμε εδώ. Θα ζητηθεί η άδειά μας για την εγκατάστασή του και εμείς επιλέγουμε “να επιτραπεί”. 

Επιλέγουμε iPhoneΕάν στη συνέχεια θελήσουμε να εγκαταστήσουμε τις δοκιμαστικές εκδόσεις του watchOS στο Apple Watch μας, εκτελούμε την ίδια διαδικασία και επιλέγουμε “Apple Watch”.

Και στις τρεις επόμενες “οθόνες”/ερωτήσεις επιλέγουμε Εγκατάσταση.

Επιλέγουμε Επανεκκίνηση.

Η συσκευή μας θα επανεκκινήσει. Τότε, ακολουθούμε τη γνωστή διαδικασία, Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση λογισμικού.

Πλέον, είναι “ορατή” και άμεσα διαθέσιμη η πιο πρόσφατη beta του iOS 11.

Επιλέγουμε Λήψη και Εγκατάσταση. Εάν ερωτηθούμε και πάλι στη συνέχεια, επιλέγουμε Εγκατάσταση.

Με την ευκαιρία της εγκατάστασης της δεύτερης beta του iOS 11.3, ας ρίξουμε και μια ματιά στις Ρυθμίσεις > Μπαταρία. Εκεί βλέπουμε την επιλογή Υγεία μπαταρίας (beta).

Στη συσκευή της δοκιμής μας, ένα iPhone 7 Plus 15 μηνών με μέτρια καθημερινή χρήση, η μέγιστη χωρητικότητα της μπαταρίας είναι στο 90% και δεν έχει εφαρμοστεί υποχρονισμός.

Κλείνοντας

Είδαμε πώς μπορούμε να εγκαταστήσουμε τη beta του iOS 11.3 εύκολα στη συσκευή μας. Πριν εγκαταστήσετε μια δοκιμαστική έκδοση στη συσκευή σας συνυπολογίστε πως συνήθως οι betas παρουσιάζουν αρκετά προβλήματα και ίσως η τελική εμπειρία να είναι κατώτερη από αυτή των stable εκδόσεων.

 

Φίλοι της Apple, επισκεφθείτε το Apple Corner @tecky. Στην παρέα μας θα ενημερώνεστε αποκλειστικά για τα Apple related θέματα και νέα, αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε, συζητήσετε και σχολιάσετε μαζί με τους εκλεκτούς Apple Fans του Apple Corner @tecky όλα τα ζητήματα που άπτονται της Apple. Join us!

Kostthemhttp://tecky.eu
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έξυπνα γυαλιά: Facebook και Ray-Ban ενώνουν τις δυνάμεις τους

Άλλοι δύο κολοσσοί ανακοίνωσαν την ένταξή τους στη βιομηχανία των έξυπνων γυαλιών. Το βράδυ της Τετάρτης στο Facebook Connect, το ετήσιο συνέδριο του Facebook,...

Time Flies.

Το ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού της Apple με τους πιστούς καταναλωτές της, αυτό που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη της...

Ηλεκτρική κάψουλα διαλογισμού για ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας

Μπορεί τα τεχνολογικά επιτεύγματα να έχουν διευκολύνει απίστευτα την καθημερινότητα και τη ζωή του ανθρώπινου είδους αλλά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά νεο-χίπι και...

Το TikTok παραδέχεται ότι λογοκρίνει ΛΟΑΤΚΙ περιεχόμενο

Στα συμπεράσματα έρευνας του Ινστιτούτου Στρατηγικής Πολιτικής της Αυστραλίας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αποκαλύπτεται - μεταξύ άλλων - ότι το κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok...

Lucid, ο εξολοθρευτής της Tesla

Ιδρύθηκε το 2007 με το όνομα Atieva και σκοπό να σχεδιάζει και να παράγει μπαταρίες και συστήματα μετάδοσης κίνησης για κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το...

IFA 2020: οι καλύτερες παρουσίες

Το σημαντικότερο ραντεβού του τεχνολογικού κόσμου της Ευρώπης, η διεθνής έκθεση IFA (Internationale Funkausstellung Berlin), δόθηκε για μία ακόμη χρονιά στο Βερολίνο. Κατασκευαστές προϊόντων...

Σχετικάάρθρα