Από τις αρχές σχεδόν του έτους, έχουμε ακούσει αρκετά για πιθανές καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του iPhone 8. Διαβάσαμε ακόμα και πως η Apple, Ιούλιο μήνα, δεν έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει με το Touch ID, κάτι που με βάση την κοινή λογική, δεν «στέκει».

Σήμερα Δευτέρα, η Economic Daily News δημοσίευσε μία αναφορά, με βάση την οποία δεν έχει ξεκινήσει ακόμα η μαζική παραγωγή των τριών, επερχόμενων iPhones.

Σύμφωνα λοιπόν με το συγκεκριμένο report, το iPhone 7s των 4,7 ιντσών και το iPhone 7s Plus των 5,5 ιντσών, αναμένεται να μπουν στο στάδιο της μαζικής παραγωγής, εντός του Αυγούστου. Δηλαδή, ένα μήνα μετά το συνήθη ετήσιο κύκλο της Apple. Παράλληλα, το επετειακό iPhone των 5,8 ιντσών, είναι πολύ πιθανό να μην είναι διαθέσιμο πριν τον Νοέμβρη.

Το ρεπορτάζ επίσης αναφέρει πως η Foxconn εξασφάλισε τη συντριπτική πλειοψηφία των παραγγελιών του iPhone 8, το οποίο θα φέρει ελάχιστα περιθώρια και θα επιτρέψει στην Apple να τοποθετήσει μία OLED οθόνη των 5,8 ιντσών, σε ένα σασί λίγο μεγαλύτερο από αυτό του iPhone 7 των 4,7 ιντσών.

Η Pegatron θα συναρμολογήσει την πλειοψηφία των συσκευών iPhone 7s, ενώ παράλληλα έχει δεχθεί παραγγελίες από την Apple για την κατασκευή ενός μικρού αριθμού συσκευών iPhone 8 (ή όπως τελικά η συσκευή θα ονομάζεται). Στο μεταξύ, η Wistron θα συναρμολογήσει κυρίως τις συσκευές iPhone 7s Plus.

Αν και οι αναφορές για καθυστερήσεις στην κυκλοφορία του iPhone έχουν γίνει ένα σχεδόν ετήσιο φαινόμενο, φέτος όλα δείχνουν πως αυτές ευσταθούν. Δυστυχώς, όλοι οι γνωστοί αναλυτές, ο ένας μετά τον άλλον, τοποθετούν χρονικά το ντεμπούτο του επετειακού iPhone μεταξύ Οκτώβρη και Νοέμβρη.

Επίσης, ως νέο κομμάτι του παζλ, πλέον προστέθηκε και η δυσκολία της Apple να δημιουργήσει το απαραίτητο λογισμικό για τον αναμενόμενο 3D laser αισθητήρα κάμερας.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ