Ένα από τα πιο πολυπληθή τμήματα της φετινής έκθεσης Ε3, ήταν αυτό της Nintendo. Με μία υψηλού προφίλ παρουσία, η εταιρεία παρουσίασε το software line up της υβριδικής παιχνιδομηχανής της, Switch.

H Nintendo παρουσίασε μία σειρά από νέους τίτλους που προέρχονται από επιτυχημένα της franchises, αλλά και κάποια παιχνίδια που είναι ειδικά σχεδιασμένα για να εκμεταλλεύονται τις μοναδικές δυνατότητες του Switch.

Nintendo Switch

Μεταξύ των multi-player τίτλων που θα κυκλοφορήσουν το καλοκαίρι, είναι οι Splatoon 2, Arms και Pokkén Tournament DX, ο πρώτος Pokémon τίτλος για το Switch.

Splatoon 2

Κατά τη video παρουσίασή της, η Nintendo ανακοίνωσε την κυκλοφορία διάφορων τίτλων, οι οποίοι είναι ακόμα στο στάδιο της ανάπτυξής τους, όπως το Metroid Prime 4. Η εταιρεία επίσης ανέφερε πως μετά από 15 χρόνια θα κυκλοφορήσει μία 3D, sandbox-style περιπέτεια του αγαπημένου μας υδραυλικού, το Super Mario Odyssey.

Super Mario Odyssey

Η Game Freak ξεκίνησε να εργάζεται πάνω σε έναν Pokémon RPG τίτλο για το Switch, ο οποίος όμως θα είναι έτοιμος στα μέσα της επόμενης χρονιάς.

Ο παραγωγός της σειράς Zelda παρουσίασε μία προεπισκόπηση των επερχόμενων πακέτων επέκτασης (DLC packs) για το Legend of Zelda: Breath of the Wild.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ubisoft, Yves Guillemot, ανακοίνωσε μία αποκλειστική έκδοση του Rabbids για το Nintendo Switch, με την ονομασία Mario + Rabbids Kingdom Battle, με το ντεμπούτο του να έχει προγραμματιστεί για τις 29 Αυγούστου.

Mario + Rabbids Kingdom Battle

Η Nintendo επίσης ανακοίνωσε το Mario & Luigi: Superstar Saga + Bowser’s Minions, το οποίο και είναι μία αναβαθμισμένη έκδοση της σειράς Mario & Luigi που είχε αρχικώς σχεδιαστεί για το Nintendo 3DS.

Το Rocket League θα κυκλοφορήσει επίσης για το Nintendo Switch, με πλήρεις δυνατότητες cross-network παιχνιδιού, αποκλειστικά αυτοκίνητα μαχών και πολλά άλλα καλούδια.

Επίσης ανακοινώθηκαν και κάποιοι άλλοι τίτλοι, όπως τα Xenoblade Chronicles 2Fire Emblem Warriors και FIFA 18.

 

ΣΧΟΛΙΑ