Δύο νέα διαφημιστικά clips από την Apple για το iPad Pro

675

Η Apple, χθες Σάββατο, δημοσιοποίησε δύο νέα video ads που αφορούν το iPad Pro. Οι τίτλοι των δύο clips που διαρκούν 15 δευτερόλεπτα είναι Augment Reality και Take Notes. Και στα δύο videos ακούγεται το τραγούδι Go από τους Louis The Child.

Η πρώτη διαφήμιση εστιάζει στην Επαυξημένη Πραγματικότητα και στις σχετικές εφαρμογές που «τρέχουν» στο iPad Pro, οι οποίες και κάνουν χρήση της πλατφόρμας ARKit στο iOS 11.

Η δεύτερη διαφήμιση μας δείχνει πώς με το Apple Pencil μπορούμε να κρατήσουμε «multimedia σημειώσεις» στο iPad Pro με το iOS 11, καθώς και τη λειτουργία drag and drop.

Το κοριτσάκι που πρωταγωνιστεί στα videos το είχαμε συναντήσει και στην καμπάνια της Apple «What’s a computer» το Νοέμβρη που μας πέρασε.

Είχε προηγηθεί η δημοσιοποίηση ενός ακόμα video ad από την Apple την Παρασκευή, που αφορούσε τη λειτουργία Portrait Lighting.

 

Φίλοι της Apple, επισκεφθείτε το Apple Corner @tecky. Στην παρέα μας θα ενημερώνεστε αποκλειστικά για τα Apple related θέματα και νέα, αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε, συζητήσετε και σχολιάσετε μαζί με τους εκλεκτούς Apple Fans του Apple Corner @tecky όλα τα ζητήματα που άπτονται της Apple. Join us!

ΣΧΟΛΙΑ