Δείτε το νεότερο, 4K drone video του Apple Park

Στο εντυπωσιακό αυτό drone video μπορούμε να δούμε την εξέλιξη των εργασιών στο Apple Park.

597

Το Apple Park, θα αποτελέσει το νέο campus της Apple και αναμένεται πολύ σύντομα η μεταφορά χιλιάδων εργαζομένων της εταιρείας σε αυτό. Αν και είχε ανακοινωθεί πως κάτι τέτοιο θα γινόταν κατά την τελευταία εβδομάδα του Απριλίου, δεν κατέστη τελικά εφικτό καθώς η πρόοδος των εργασιών δεν ήταν επαρκής.

Το διάσημο “διαστημόπλοιο” που ονειρεύτηκε  – αλλά και συμμετείχε στο σχεδιασμό του – ο Steve Jobs μπορεί να μην είναι ακόμα πλήρως έτοιμο, αλλά με τη βοήθεια της τεχνολογίας εμείς μπορούμε να πετάξουμε πάνω από αυτό και να αποκτήσουμε μία πιο καθαρή εικόνα για το στολίδι της Apple.

O χειριστής του drone, Matthew Roberts, παρατήρησε πως πλέον αρκετά καλύμματα που υπήρχαν περιφερειακά του Steve Jobs Theater έχουν αφαιρεθεί και προσπάθησε να συλλάβει κοντινά πλάνα, για πρώτη φορά.

Από τη γενική εικόνα που αποκομίζουμε, είναι σαφές πως υπάρχει ακόμα μπόλικη δουλειά να γίνει. Το κεντρικό κτίριο, αλλά και αυτό της Έρευνας και Ανάπτυξης είναι σχεδόν έτοιμα και έχει ξεκινήσει η διαμόρφωση / δενδροφύτευση των εξωτερικών χώρων.

Έως το τέλος του έτους αναμένεται το έργο αυτό να είναι πλήρως έτοιμο, ενώ αρκετά νωρίτερα οι εργαζόμενοι θα έχουν “μετακομίσει” στο Apple Park. Ίσως και σε μερικές εβδομάδες από τώρα.

Παρακολουθούμε την πρόοδο των εργασιών στο Apple Park και θα σας κρατάμε ενήμερους για τις εξελίξεις, αλλά και για τα νεότερα drone videos που μελλοντικά θα προκύψουν.

 

 

ΣΧΟΛΙΑ