Όπως είχαμε αναφέρει και κατά την παρουσίαση των κυριότερων χαρακτηριστικών του iOS 11, η Apple έχει προβεί σε πολλές μικρές βελτιώσεις και προσθήκες, τις οποίες τις ανακαλύπτουμε σιγά σιγά και σας τις παρουσιάζουμε.

Αυτή τη φορά, θα ασχοληθούμε με την εφαρμογή Μηνύματα. Με το iOS 10 η Apple είχε προσθέσει πληθώρα λειτουργιών στα iMessages, κάνοντάς τα και πάλι ανταγωνιστικά έναντι των Snapchat, facebook messenger κλπ. Τα εφέ οθόνης ήταν ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά και πλέον, στο iOS 11 προστέθηκαν άλλα δύο. Το “Echo” και το “Spotlight“.

Στο εφέ “Echo”, η φράση μας προβάλλεται πολλές φορές στην οθόνη, ενώ στο εφέ “Spotlight” ένας προβολέας πέφτει πάνω στο μήνυμά μας. Ας τα δούμε λοιπόν στο video που ακολουθεί:

Παρακολουθούμε τις δοκιμαστικές εκδόσεις του iOS 11 και θα σας ενημερώνουμε για τις νέες λειτουργίες που ανακαλύπτουμε.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

 

ΣΧΟΛΙΑ
Προηγούμενο άρθροmacOS High Sierra: τα κυριότερα χαρακτηριστικά του
Επόμενο άρθροtecky ανασκόπηση εβδομάδας #23/2017
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.