Το Android Authority την Πέμπτη που μας πέρασε, δημοσιοποίησε μία διαρροή της συσκευασίας του επερχόμενου OnePlus 5, η οποία και προδίδει την ύπαρξη διπλής κάμερας σε αυτό.

Πιο πριν, υπήρχε μία σύγχυση ως προς το αν τελικά θα φέρει διπλή κάμερα το πολυ-αναμενόμενο OnePlus 5 και πλέον το τοπίο φαίνεται να ξεκαθαρίζει. Το κεντρικό σύνθημα της προώθησης της συσκευής θα είναι “Focus on what matters”, κάτι που πιθανότατα παραπέμπει και στο νέο σύστημα διπλής κάμερας που αυτή θα ενσωματώνει.

Εδώ και μήνες ψιθυρίζεται πως η Κινεζική εταιρεία έχει δώσει έμφαση στις δυνατότητες της κάμερας του OnePlus 5 και οι πρώτες διαρροές, σε συνδυασμό με τα promo tweets της εταιρείας που εστιάζουν στη σύλληψη φωτογραφιών υπό χαμηλό φωτισμό, μάλλον έρχονται να επιβεβαιώσουν τις φήμες αυτές.

Και σε αυτή την περίπτωση, θα ακολουθηθεί η μέθοδος του ενός RGB φακού, με την ταυτόχρονη χρήση ενός δεύτερου, μονόχρωμου, ο οποίος θα συλλαμβάνει με μεγαλύτερη ακρίβεια τις λεπτομέρειες του πλάνου.

Σύμφωνα με τις έως τώρα φήμες, αναμένουμε οθόνη 5,5 ιντσών, μέγεθος λίγο μικρότερο από του OnePlus 3T και μικρότερα περιθώρια στην εμπρόσθια όψη. Έχει ήδη επιβεβαιωθεί η χρήση του chipset Snapdragon 835, ενώ αναμένεται η συσκευή να είναι διαθέσιμη σε αρκετές παραλλαγές (διαφορετική μνήμη RAM και διάφορα μεγέθη αποθηκευτικού χώρου).

Επιπροσθέτως, το OnePlus 5, αναμένεται να είναι το λεπτότερο smartphone που θα εξακολουθεί να διαθέτει θύρα ακουστικών jack 3,5mm.

Η συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Ιουνίου, έως και τις αρχές του Ιουλίου και στις εβδομάδες που έρχονται, η OnePlus, όπως συνηθίζει, θα δημοσιοποιεί σταδιακά νέες πληροφορίες για αυτή.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ