Από τα στοιχεία που έχουμε στη διάθεσή μας, μπορούμε να συμπεράνουμε πως η αναλογία οθόνης θα είναι κοντά στο 2:1, πολύ κοντά δηλαδή σε αυτή των Galaxy S8 και LG G6 (18.5:9). Δυστυχώς, έως αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν διαρροές που να απεικονίζουν τη συσκευή.

Δυο λόγια

Το Google Pixel XL είναι μία εξαιρετική συσκευή. Με το Google XL 2, όπως δείχνουν τα έως τώρα διαθέσιμα στοιχεία, η Google (σε συνεργασία με την HTC), επιχειρεί να διαθέσει στην αγορά ένα phablet που και δυνατό θα είναι, αλλά και θα ακολουθήσει τη έντονη φετινή τάση της μείωσης των περιθωρίων.

Παράλληλα, οι “Google” συσκευές, διαθέτουν εξ αρχής το πλεονέκτημα του pure Android, άρα και των συνεχών, on time αναβαθμίσεων. Αυτό που με προβληματίζει, είναι η επιλογή του Android 7.1.1. Εκτιμώ πως η Google θα πρέπει να παρουσιάσει τις νέες της συσκευές, απ’ ευθείας με το Google O.

 

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες.

Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.