Έως και σήμερα αναμέναμε από τη Meizu την παρουσίαση του Meizu Pro 7 σε επίσημο event της στις 26 Ιουλίου. Όμως, σύμφωνα με μια διαρροή από την Κίνα, στη σκηνή της εκδήλωσης θα παρουσιαστεί και το μεγαλύτερο, Meizu Pro 7 Plus. Οι δύο αυτές συσκευές θα κυκλοφορήσουν στις 4 Αυγούστου.

Μία διαφοροποίηση των συσκευών αυτών από αυτές του ανταγωνισμού, θα είναι η χρήση μίας δευτερεύουσας, e-ink οθόνης στην πλάτη των συσκευών. Το Meizu Pro 7 θα διαθέτει το chipset Helio X30 της MediaTek και θα φέρει οθόνη 5,2 ιντσών με ανάλυση 1080p.

 

Στην πίσω όψη θα φέρει σύστημα διπλών φακών με δύο αισθητήρες της Sony των 12 MP (IMX386 και IMX286). Στην εμπρόσθια όψη θα υπάρχει μία selfie κάμερα των 16 megapixel, ενώ δεν θα αφαιρεθεί η θύρα των ακουστικών 3,5mm jack.

Δυστυχώς η διαρροή αυτή δεν μας διαφώτισε ως προς τα χαρακτηριστικά του Pro 7 Plus, αλλά, αναμένουμε να φέρει οθόνη 5,5 ιντσών και βελτιωμένα χαρακτηριστικά από αυτά του Pro 7.

Ως προς το ζήτημα της κοστολόγησης των συσκευών από τη Meizu, το Pro 7 αναμένεται να ξεκινάει από τα 365€ και να φτάνει (ανάλογα την έκδοση) τα 430€. Το Pro 7 Plus θα κοστίζει κοντά στα 500€.

 

ΣΧΟΛΙΑ