Η Microsoft, μέσω μίας ανάρτησης στο Windows blog της, ανακοίνωσε – μεταξύ άλλων – τη διαθεσιμότητα (έστω και υπό δοκιμαστική μορφή) του Microsoft Launcher για το Android. Οι φίλοι του Arrow Launcher δεν θα απογοητευτούν, καθώς ο Microsoft Launcher (όπως πλέον ονομάζεται) έχει κρατήσει τα μινιμαλιστικά στοιχεία που έκαναν την προσπάθεια αυτή να ξεχωρίζει.

Το κυριότερο χαρακτηριστικό του Microsoft Launcher είναι η έμφαση στη συνεργασία και στην απρόσκοπτη συνέχιση των εργασιών μας μεταξύ PC και smartphone. Οι πρόσφατες φωτογραφίες μας, τα έγγραφά μας και γενικότερα τα αρχεία που έχουμε στη συσκευή μας, είναι άμεσα διαθέσιμα και στο Windows 10 PC μας.

Όπως συμβαίνει και στα Windows 10, οι χρήστες του Launcher της Microsoft θα μπορούν να τοποθετούν στην αρχική οθόνη των συσκευών τους τα εικονίδια των αγαπημένων τους προσώπων για άμεση και εύκολη πρόσβαση.

Εάν θέλετε να δοκιμάσετε στις συσκευές σας τον Microsoft Launcher θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στο πρόγραμμα δοκιμών της Microsoft, εδώ.

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης τη διαθεσιμότητα για το Android – και πάλι υπό δοκιμαστική μορφή – του browser της, Microsoft Edge. Για να εγγραφείτε στο αντίστοιχο πρόγραμμα δοκιμών, πατήστε εδώ.

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ