Διαγωνισμός τεχνολογικής καινοτομίας για ελληνικές νεοφυείς επιχειρήσεις

Innovation at Its Best 2018 στην Αθήνα

529

Με αφορμή την επέτειο των 70 ετών από την ίδρυση του κράτους του Ισραήλ, η Ισραηλινή Κυβέρνηση μέσω της πρεσβείας της στην Αθήνα σχεδίασε και οργανώνει ειδικά για την Ελλάδα διαγωνισμό τεχνολογικής καινοτομίας για νεοφυείς επιχειρήσεις. Ο διαγωνισμός Israel at 70: Innovation at Its Best 2018 θα διεξαχθεί σε συνεργασία με τον επιταχυντή επιχειρηματικότητας Industry Disruptors – Game Changers στις 10 Ιουλίου 2018 στην Αθήνα.

Στο διαγωνισμό Israel at 70: Innovation at Its Best 2018 μπορούν να πάρουν μέρος μόνο νεοφυείς επιχειρήσεις που εδρεύουν στην Ελλάδα, έχουν σαν κύριο αντικείμενο την ανάπτυξη τεχνολογικών προϊόντων και λύσεων και μπορούν να παρουσιάσουν ένα δικό τους πρωτότυπο που λειτουργεί.

Επιπλέον, κάθε επιχείρηση που θα λάβει μέρος στο διαγωνισμό πρέπει να

  • είναι αυτόνομη (όχι θυγατρική ή μέλος ομίλου επιχειρήσεων)
  • μπορεί να εκπροσωπηθεί από τουλάχιστον έναν από τους ιδρυτές της (όχι από εργαζόμενο), ο οποίος πρέπει να μιλάει πολύ καλά Αγγλικά
  • είναι καινοτόμος επιχειρηματική οντότητα
  • είναι ελκυστική για τα μέσα ενημέρωσής

Η κριτική επιτροπή του διαγωνισμού Israel at 70: Innovation at Its Best 2018 αποτελείται από γνωστούς επιχειρηματίες, επενδυτές και στελέχη επιχειρήσεων από την Ελλάδα και το Ισραήλ. Ο νικητής θα έχει την ευκαιρία να συμμετάσχει σε 4ημερη επίσημη επιχειρηματική αποστολή στο Ισραήλ, από τις 2 έως τις 6 Σεπτεμβρίου, κατά τη διάρκεια της οποίας θα έχει επαφές με επενδυτές, επιταχυντές επιχειρηματικότητας και παράγοντες της αγοράς και θα φιλοξενηθεί για μία μέρα στο Φεστιβάλ Καινοτομίας DLD του Τελ Αβίβ.

Για την αίτηση συμμετοχής στο διαγωνισμό Israel at 70: Innovation at Its Best 2018 πατήστε εδώ.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ