Τελικά οι φήμες των τελευταίων ημερών, επιβεβαιώθηκαν. Η Vodafone κρίθηκε ως προτιμητέος πλειοδότης (preferred bidder) για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας Cyta Hellas Telecommunications S.A.

Δεν έχει ακόμα γίνει γνωστό το τίμημα, πηγές της αγοράς όμως κάνουν λόγο για ποσό μεταξύ 115 και 120 εκατομμυρίων ευρώ.

Αναμένεται οι δύο πλευρές να ξεκινήσουν νέο γύρο διαπραγματεύσεων για το οριστικό κλείσιμο της συμφωνίας. Επίσης εκτιμάται πως η Vodafone Ελλάδος θα τοποθετηθεί επίσημα μετά την ολοκλήρωση του deal.

Ακολουθεί το επίσημο δελτίο τύπου:

Δελτίο Τύπου

Η ΑΡΧΗ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ ανακοινώνει ότι τα Διοικητικά Συμβούλια της ΑΡΧΗΣ ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΩΝ ΚΥΠΡΟΥ και της θυγατρικής της εταιρείας DIGIMED COMMUNICATIONS LTD (Πωλητές), στα πλαίσια του διεθνούς διαγωνισμού που προκήρυξαν, ανακήρυξαν την Πέμπτη 18/1/2018 την εταιρεία VODAFONE – PANAFON HELLENIC TELECOMMUNICATIONS S.A. ως προτιμώμενο πλειοδότη (Preferred Bidder) για την εξαγορά του συνόλου των μετοχών της εταιρείας CYTA HELLAS TELECOMMUNICATIONS S.A.

Η PricewaterhouseCoopers Business Solutions S.A. (Ελλάδα) ενήργησε ως χρηματοοικονομικός σύμβουλος και οι Μπερνίτσας Δικηγορική Εταιρεία (Ελλάδα) και Γεωργιάδης & Πελίδης LLC (Κύπρος) ενήργησαν ως νομικοί σύμβουλοι των Πωλητών κατά την εν λόγω συναλλαγή.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας

ΣΧΟΛΙΑ