Εδώ και λίγο καιρό έχει κυκλοφορήσει η εφαρμογή της Cosmote TV που μετατρέπει τις συσκευές μας σε χειριστήριο της υπηρεσίας. Δοκιμάσαμε την εφαρμογή και οι εντυπώσεις μας είναι καλές, αν και υπάρχουν μεγάλα περιθώρια βελτίωσης, κυρίως ως προς τη διεπαφή χρήστη.

Πρώτα απ’ όλα θα χρειαστεί να κατεβάσετε την εφαρμογή από το Google Play ή το App Store.

Αμέσως μετά, θα πρέπει να ζευγοποιήσετε (συνδέσετε) τον αποκωδικοποιητή σας με την εφαρμογή. Οι επιλογές σας είναι δύο. Να πληκτρολογήσετε τον κωδικό που εμφανίζεται στην τηλεόρασή σας, ή να σκανάρετε τον κωδικό QR που εμφανίζεται.

Αμέσως μετά, από το μενού στα αριστερά μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να πλοηγηθείτε στο πρόγραμμα ή στο on demand περιεχόμενο και να επιλέξετε το κατέβασμα (π.χ. Fox Play) ή την εγγραφή μίας εκπομπής.

Σημείωση: κάποιες λειτουργίες είναι διαθέσιμες μόνο για PVR δέκτες

Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε την εμφάνιση του χειριστηρίου. Στην έκδοση για iOS, εμφανίζονται περισσότερες επιλογές αν κρατήσουμε τη συσκευή μας σε οριζόντια θέση.

Δοκιμάστε το Smart Remote app της Cosmote TV. Το πιθανότερο είναι πως θα σας βολέψει πολύ περισσότερο από το χειριστήριο του δέκτη σας.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ