Στα πλαίσια του promo event της Cosmote TV για την πρεμιέρα της ελληνικής σειράς «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές», ο Executive Director του brand, Kος Δημήτρης Μιχαλάκης, ανέφερε σχετικά με το αναμενόμενο Android TV Box:

«Ετοιμάζουμε και θα διατεθεί από Σεπτέμβρη η νέα πλατφόρμα της COSMOTE TV, η οποία θα είναι σε Android περιβάλλον και θα προσφέρει μια ξεχωριστή εμπειρία παρακολούθησης. Η νέα πλατφόρμα θα αλλάξει εντελώς το περιβάλλον που θα πλοηγείται ο συνδρομητής, θα είναι πιο “έξυπνη” και θα μπορεί να προτείνει βάσει του προφίλ του χρήστη τα κατάλληλα προγράμματα, δίνοντας την επιλογή στον κόσμο να κάνει απροβλημάτιστα ό,τι θέλει σε επίπεδο επιλογής περιεχομένου».

Σύμφωνα με τον Κο Μιχαλάκη η Cosmote TV θα αποτελέσει την πρώτη εταιρεία από το δίκτυο του Ομίλου της Deutsche Telekom που θα υιοθετήσει τη συγκεκριμένη πλατφόρμα, με τις υπόλοιπες θυγατρικές να ακολουθούν σε μεταγενέστερο χρόνο.

Σχετικά με το άνοιγμα της πλατφόρμας στην ελληνική μυθοπλασία, ο Κος Μιχαλάκης ανέφερε τα εξής:

«Έχοντας κάνει όλα αυτά που ανέφερα πριν και έχοντας περάσει κάποιες “παιδικές ασθένειες” αποφασίσαμε να κάνουμε το επόμενο βήμα. Ψάχνοντας με τους συνεργάτες μου, ποιο θα είναι αυτό, όσον αφορά στη μυθοπλασία δυσκολευτήκαμε αρκετά. Είδαμε όμως κάποια στιγμή την ταινία «Έτερος Εγώ» στο YouTube και μετά η πρώτη κίνηση που κάναμε ήταν να πάρουμε κάποιους τηλέφωνο για να μπορέσουμε να βρούμε τον δημιουργό της, Σωτήρη Τσαφούλια. Βρεθήκαμε πέρυσι το καλοκαίρι και καταλάβαμε ότι είχαμε τις ίδιες επιδιώξεις, όσον αφορά στη δημιουργία μυθοπλασίας στη χώρα μας. Οπότε αποφασίσαμε να ξεκινήσουμε το πρώτο μας τολμηρό βήμα. Ελπίζουμε αυτό που θα δείτε να σας ικανοποιήσει, όπως ικανοποίησε και εμάς»

ΣΧΟΛΙΑ