30.2 C
Athens
Τρίτη, 22 Σεπ 2020
ΔΙΚΤΥΑ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Cosmote: απεριόριστο live streaming του Μουντιάλ με το Play...

Cosmote: απεριόριστο live streaming του Μουντιάλ με το Play Now Unlimited

Όμως, δείξτε προσοχή. Αν και στην περιγραφή του πακέτου δεν αναφέρεται, το streaming αφορά αναλύσεις έως 480p, κάτι που είναι κρυμμένο στους όρους της υπηρεσίας εντός αρχείου pdf (ήδη ζητήσαμε από την Cosmote να το διορθώσει, καθώς δεν πρόκειται για "όρο", αλλά για βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας). 

-

Η Cosmote για τους επόμενους 3 μήνες “τρέχει” προσφορά στο πακέτο της Play Now Unlimited και το πωλεί στα 7,5€ το μήνα αντί της τιμής καταλόγου των 15€ (αν η ενεργοποίηση γίνει έως τις 15 Ιουλίου).

Το πρόγραμμα αφορά τη χρήση των εφαρμογών YouTube, Netflix, COSMOTE TV GO, Amazon Prime Video, Mubi, Apple Music, Spotify, Tidal, Deezer και της εφαρμογής της ΕΡΤ.

Όμως, δείξτε προσοχή. Αν και στην περιγραφή του πακέτου δεν αναφέρεται, το streaming αφορά αναλύσεις έως 480p, κάτι που είναι κρυμμένο στους όρους της υπηρεσίας εντός αρχείου pdf (ήδη ζητήσαμε από την Cosmote να το διορθώσει, καθώς δεν πρόκειται για “όρο”, αλλά για βασικό χαρακτηριστικό της υπηρεσίας).

Στο pdf χαρακτηριστικά αναφέρεται “με την ενεργοποίηση του Πακέτου PLAY NOW Unlimited όλα τα Video, εντός ή εκτός του Πακέτου, παρέχονται με ποιότητα/ανάλυση Standard Definition (480p).”

Ακολουθεί το επίσημο Δελτίο Τύπου της Cosmote:

Δελτίο Τύπου – Cosmote

Απεριόριστο streaming για να παρακολουθήσουν το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός του καλοκαιριού από το κινητό ή το tablet τους, χωρίς να καταναλώσουν ούτε ένα MB του προγράμματός τους[1], προσφέρει η Cosmote στους συνδρομητές της, με το πακέτο PLAY NOW UNLIMITED.

Ενεργοποιώντας το πακέτο, οι συνδρομητές θα μπορούν, μεταξύ άλλων, να απολαμβάνουν ζωντανά, όπου και να βρίσκονται, όλους τους αγώνες που διεξάγονται στην Ρωσία, μέσα από την υπηρεσία Cosmote TV GO ή την mobile εφαρμογή της ΕΡΤ, χωρίς να καταναλώσουν τα MB του προγράμματός τους και με την ασύγκριτη κάλυψη και ταχύτητα που προσφέρει το δίκτυο 4G/4G+ της Cosmote.

Με αφορμή το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός, η Cosmote προσφέρει το PLAY NOW UNLIMITED στους συνδρομητές συμβολαίου (ιδιώτες και επαγγελματίες), καρτοσυμβολαίου και καρτοκινητής από 15€ μόνο 7,5€/μήνα[2]. Η ενεργοποίηση γίνεται πολύ εύκολα μέσα από τα app My Cosmote και WHAT’S UP, έως και τις 15 Ιουλίου[3]

Τα πακέτα PLAY NOW και GIGA NOW

Η Cosmote δημιούργησε τα πακέτα PLAY NOW και GIGA NOW, απαντώντας στην αυξημένη ζήτηση των συνδρομητών για περισσότερο mobile internet και video streaming, με τον πιο οικονομικό τρόπο. Συνολικά, την τελευταία τετραετία η μέση χρέωση ανά GB στο δίκτυο της Cosmote έχει μειωθεί σχεδόν 75%.

Το PLAY NOW UNLIMITED, προσφέρει απεριόριστα data για video και music streaming από το κινητό ή το tablet. Οι συνδρομητές της Cosmote μπορούν να βλέπουν απεριόριστα βίντεο από τις μεγαλύτερες πλατφόρμες video streaming παγκοσμίως (πχ YouTube), αλλά και τηλεόραση στην Ελλάδα από την Cosmote TV ή να ακούν την αγαπημένη τους μουσική μέσα από το Spotify, το Apple Music, το Deezer καθώς και από δημοφιλή web radios.

Cosmote 4G/4G+: Νο1 σε πληθυσμιακή κάλυψη

Τα τελευταία δύο χρόνια, η μέση ταχύτητα πρόσβασης στο διαδίκτυο μέσω του δικτύου Cosmote έχει αυξηθεί κατά 50%, ενώ η πληθυσμιακή κάλυψη του 4G / 4G+ δικτύου Cosmote ξεπερνά το 98% και 92% αντίστοιχα, καθιστώντας την Cosmote, Νο1 δίκτυο στην Ελλάδα. Παράλληλα, για μία ακόμη χρονιά, η διεθνώς αναγνωρισμένη εταιρεία μετρήσεων και ελέγχου δικτύων P3 Communications, απένειμε στην Cosmote την πιστοποίηση «Best in Test» για τις καλύτερες υπηρεσίες φωνής και Mobile Internet στην Ελλάδα.

[1]Το PLAY Now Unlimited δεν περιλαμβάνει τυχόν συνδρομές για πρόσβαση στο περιεχόμενο των παρόχων.

[2] Στην τιμή συμπεριλαμβάνεται ΦΠΑ. Η προσφορά ισχύει για 3 μήνες. Μετά τους 3 μήνες, η τιμή επανέρχεται στα 15€/μήνα.

[3] Για τους πελάτες καρτοκινητής η προσφορά ισχύει για ενεργοποιήσεις που θα γίνουν μέχρι 31/08/2018.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

NewsDeskhttp://www.tecky.eu
Ειδησεογραφία γύρω από την τεχνολογία, από την ομάδα του tecky.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

Έξυπνα γυαλιά: Facebook και Ray-Ban ενώνουν τις δυνάμεις τους

Άλλοι δύο κολοσσοί ανακοίνωσαν την ένταξή τους στη βιομηχανία των έξυπνων γυαλιών. Το βράδυ της Τετάρτης στο Facebook Connect, το ετήσιο συνέδριο του Facebook,...

Time Flies.

Το ετήσιο φθινοπωρινό ραντεβού της Apple με τους πιστούς καταναλωτές της, αυτό που περιμένουν κάθε χρόνο με αγωνία όλοι όσοι αυτοπροσδιορίζονται σαν μέλη της...

Ηλεκτρική κάψουλα διαλογισμού για ανώτερα επίπεδα συνειδητότητας

Μπορεί τα τεχνολογικά επιτεύγματα να έχουν διευκολύνει απίστευτα την καθημερινότητα και τη ζωή του ανθρώπινου είδους αλλά φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά νεο-χίπι και...

Το TikTok παραδέχεται ότι λογοκρίνει ΛΟΑΤΚΙ περιεχόμενο

Στα συμπεράσματα έρευνας του Ινστιτούτου Στρατηγικής Πολιτικής της Αυστραλίας που δημοσιεύτηκε πρόσφατα, αποκαλύπτεται - μεταξύ άλλων - ότι το κινεζικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης TikTok...

Lucid, ο εξολοθρευτής της Tesla

Ιδρύθηκε το 2007 με το όνομα Atieva και σκοπό να σχεδιάζει και να παράγει μπαταρίες και συστήματα μετάδοσης κίνησης για κατασκευαστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το...

IFA 2020: οι καλύτερες παρουσίες

Το σημαντικότερο ραντεβού του τεχνολογικού κόσμου της Ευρώπης, η διεθνής έκθεση IFA (Internationale Funkausstellung Berlin), δόθηκε για μία ακόμη χρονιά στο Βερολίνο. Κατασκευαστές προϊόντων...

Σχετικάάρθρα