Η Apple επεκτείνει τη διαθεσιμότητα των φοιτητικών συνδρομών στο Apple Music, καλύπτοντας 82 νέες χώρες εντός του Φεβρουαρίου. Ήδη στις 79 από αυτές ενεργοποιήθηκε η δυνατότητα απόκτησης φοιτητικού πακέτου και στις υπόλοιπες 3 αυτό θα γίνει στις 26 του μήνα.

«Μέσα» στις 79 χώρες είναι και η Ελλάδα.

Στους όρους για την ενεργοποίηση του φοιτητικού πακέτου στη χώρα μας διαβάζουμε το εξής:

«Μόνο για πανεπιστημιακούς φοιτητές. Απαιτεί Apple ID και προηγούμενη αποδοχή της άδειας και των όρων χρήσης. Απαιτεί αρχική εγγραφή και επαλήθευση εγγραφής από την UNiDAYS. Το πρόγραμμα ανανεώνεται αυτόματα μετά τη δοκιμαστική περίοδο, έως ότου να ακυρωθεί. Η τιμολόγηση για φοιτητές διαρκεί έως και 4 έτη

Συνεργάτης μας ήδη ενεργοποίησε τη φοιτητική συνδρομή. Η διαδικασία είναι εύκολη και σύντομη και απλά απαιτείται η πιστοποίηση των στοιχείων μας.

 

 

Φίλοι της Apple, επισκεφθείτε το Apple Corner @tecky. Στην παρέα μας θα ενημερώνεστε αποκλειστικά για τα Apple related θέματα και νέα, αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε, συζητήσετε και σχολιάσετε μαζί με τους εκλεκτούς Apple Fans του Apple Corner @tecky όλα τα ζητήματα που άπτονται της Apple. Join us!

ΣΧΟΛΙΑ