Η Apple διέθεσε πριν λίγη ώρα τη νέα minor αναβάθμιση του iOS, 11.0.3.

Κατά κύριο λόγο η ενημέρωση αυτή επιδιορθώνει προβλήματα που σχετίζονται με τη λειτουργία της ηχητικής και της απτικής ανάδρασης στις συσκευές iPhone 7 και iPhone 7 Plus.

Επίσης επιδιορθώθηκε και ένα ζήτημα που απέτρεπε τη λειτουργία της εισόδου αφής σε κάποιες οθόνες μοντέλων iPhone 6s. Αυτό αποτελεί είδηση, καθώς η Apple μέσω ενημέρωσης λογισμικού επιλύει προβλήματα που σχετίζονται με αντικαταστάσεις οθονών με μη γνήσια εξαρτήματα. 

Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, η Apple επισύναψε και μία σημείωση για τις αντικαταστάσεις οθονών σε μη πιστοποιημένα κέντρα, εντός των σημειώσεων της έκδοσης (!). 

Φυσικά, όπως πάντα, η ενημέρωση αυτή περιλαμβάνει και πολλές επιδιορθώσεις μικρο-σφαλμάτων.

Updates:

  • Υπάρχει μικρός αριθμός αναφορών για μη πιστοποιημένα (Apple ή Mfi) καλώδια φόρτισης που έπαψαν να λειτουργούν μετά την αναβάθμιση
  • Το build number της έκδοσης είναι: 15Α432

 

Μπορείτε να εφαρμόσετε την αναβάθμιση στις συσκευές σας μέσα από τις Ρυθμίσεις > Γενικά > Ενημέρωση Λογισμικού, ή μέσω του iTunes.

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ