Η Apple, συνεχίζοντας το μπαράζ των διαφημιστικών της κλιπ, ανάρτησε τρία νέα videos στο YouTube. Το κάθε video εστιάζει σε ένα συγκεκριμένο χαρακτηριστικό όπως το Portrait Lighting και το Face ID.

To πρώτο διαφημιστικό κλιπ μας παρουσιάζει το ξεκλείδωμα της συσκευής με το Face ID, αναφέροντας πως είναι «ο μαγικός κωδικός που αποκλείεται να ξεχάσουμε».

Διαφημιστικό κλιπ: Opens with a Glance

Στο δεύτερο κλιπ και πάλι πρωταγωνιστεί το Face ID και η δυνατότητά του να αντιλαμβάνεται τις αλλαγές στο πρόσωπό μας με την πάροδο του χρόνου ή λόγω αλλαγής στο στιλ μας.

Διαφημιστικό κλιπ: Adapts to Your Face

Στο τρίτο video βλέπουμε τις λειτουργίες του Portrait Lighting στο iPhone X. To σποτ παρουσιάζει τα εφέ Studio Light, Natural Light, Contour Light, Stage Light, και Stage Light Mono.

Διαφημιστικό κλιπ: Introducing Portrait Lighting

Πριν λίγες εβδομάδες η Apple είχε επίσης δημοσιοποιήσει μία σειρά από σποτάκια σχετικά με το iPhone X.

 

 

Φίλοι της Apple, επισκεφθείτε το Apple Corner @tecky. Στην παρέα μας θα ενημερώνεστε αποκλειστικά για τα Apple related θέματα και νέα, αλλά και θα έχετε την ευκαιρία να κουβεντιάσετε, συζητήσετε και σχολιάσετε μαζί με τους εκλεκτούς Apple Fans του Apple Corner @tecky όλα τα ζητήματα που άπτονται της Apple. Join us!

ΣΧΟΛΙΑ