Από τον επόμενο μήνα, όσοι χρησιμοποιούν την εφαρμογή της Netflix σε φορητές συσκευές, θα έχουν τη δυνατότητα για πρώτη φορά να παρακολουθούν προ-επισκοπήσεις των τίτλων της υπηρεσίας. Η αναπαραγωγή των videos θα γίνεται σε κάθετη προβολή, όπως δηλαδή κρατάμε τη συσκευή μας συνήθως.

Ενώ στην έκδοση του Netflix για τα set top boxes, οι προ-επισκοπήσεις των τίτλων εμφανίζονται αυτόματα καθώς ο χρήστης πλοηγείται “πάνω” από αυτούς, στην έκδοση για κινητά και tablets θα φιλοξενούνται σε ειδική ενότητα (βλ.πάνω φωτό).

Αυτός ο κυκλικός σχεδιασμός θυμίζει άλλες υπηρεσίες όπως τα Snapchat/Facebook/Instagram Stories. Πατώντας επάνω σε ένα τίτλο θα αρχίζει να παίζει το trailer / video preview σε ένα ειδικό φορμάτ για κάθετη προβολή.

Τα videos θα αναπαράγονται σε πλήρη οθόνη, ενώ θα εμφανίζονται και πληροφοριακά στοιχεία. Καλύτερα όμως δείτε το στο κάτωθι video. Σε εμάς άρεσε πολύ η υλοποίηση, αρκεί να διατίθενται trailers για αρκετούς τίτλους. 

Αρκετοί χρήστες προτιμούν να επιλέγουν τους επόμενους τίτλους που θα παρακολουθήσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας, προσθέτοντάς τους από το κινητό στη “λίστα τους” και παρακολουθώντας τους αργότερα στη μεγάλη οθόνη του σαλονιού τους. Σίγουρα, αυτή η κατηγορία των χρηστών θα αποκτήσει ένα ακόμα “σύμμαχο” για την επιλογή της επόμενης ταινίας ή σειράς.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ