Η Sony απέστειλε μήνυμα ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στα μέλη του PlayStation Plus, ενημερώνοντας για την παύση της υποστήριξης των συσκευών PS3 και PS Vita ως προς την ενότητα Τα Παιχνίδια του μήνα.

Ακολουθεί το μήνυμα της Sony:

Sony – Επίσημη ενημέρωση

Οι τίτλοι PlayStation®3 (PS3™) ή PlayStation®Vita (PS Vita) θα περιλαμβάνονται στα Παιχνίδια του μήνα PlayStation®Plus μέχρι τις 8 Μαρτίου 2019.

Μετά τις 8 Μαρτίου 2019, τα Παιχνίδια του μήνα που παρέχονται στα μέλη του PlayStation Plus δεν θα περιλαμβάνουν πλέον τίτλους PS3 ή PS Vita. Όσο παραμένετε μέλος του PlayStation Plus, θα μπορείτε να παίξετε τα Παιχνίδια του μήνα PS3 ή PS Vita που έχετε ήδη κατεβάσει ή προσθέσει στη Λίστα λήψεων.

Από τις 8 Μαρτίου 2019, στα Παιχνίδια του μήνα θα περιλαμβάνονται μόνο τίτλοι PlayStation®4 (PS4™). Οι υπόλοιπες δυνατότητες και τα προνόμια της υπηρεσίας PlayStation Plus δεν θα επηρεαστούν.

Τι σημαίνει αυτό για εσάς

Ως μέλος του PlayStation Plus, θα συνεχίσετε να λαμβάνετε τα Παιχνίδια του μήνα για PS4, PS3 και PS Vita για κάθε μήνα της συνδρομής σας έως τις 8 Μαρτίου 2019.

Μετά τις 8 Μαρτίου 2019, οι τίτλοι PS3 και PS Vita δεν θα περιλαμβάνονται πλέον στα Παιχνίδια του μήνα.

Όσο παραμένετε μέλος του PlayStation Plus, θα μπορείτε να παίξετε τα Παιχνίδια του μήνα PS3 ή PS Vita που έχετε ήδη κατεβάσει ή προσθέσει στη Λίστα λήψεων.

Περαιτέρω ενέργειες

Αν δεν θέλετε να συνεχιστεί η συνδρομή σας στο PlayStation Plus μετά από αυτήν την αλλαγή, ακυρώστε τη συνδρομή σας ή απενεργοποιήστε την αυτόματη ανανέωση ώστε η συνδρομή σας να λήξει στις 8 Μαρτίου 2019. Αν ακυρώσετε τη συνδρομή σας, αυτή θα τερματιστεί με τη λήξη του τρέχοντος κύκλου τιμολόγησης και δεν θα χρεωθείτε επιπλέον.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ