Σύμφωνα με το Nikkei Asian Review, η Catcher Technology, εταιρεία που προμηθεύει την Apple με μεταλλικά περιβλήματα για το iPhone, το iPad και τα MacBook, θα κατασκευάσει εξαρτήματα για ένα προϊόν Επαυξημένης Πραγματικότητας (AR).

Ο Πρόεδρος της Catcher Technology, Allen Horng, ανέφερε πως τα προϊόντα επαυξημένης πραγματικότητας πρέπει να δείχνουν όμορφα και να είναι ελαφριά για να φορεθούν.

«Με βάση την εμπειρία μας, [τα νέα προϊόντα επαυξημένης πραγματικότητας] πρέπει να είναι όμορφα και αρκετά ελαφριά για να φοριούνται εύκολα. Αυτό κάνει την κατασκευή περιβλημάτων για τα προϊόντα αυτά μια πολύ περίπλοκη διαδικασία και υπάρχουν ακόμα πολλές προκλήσεις που πρέπει να αντιμετωπιστούν.»

Concept των Apple Glasses από το Gadgets Arena

Ο Allen Horng δεν ανέφερε την εταιρεία για την οποία θα κατασκευαστούν τα μεταλλικά περιβλήματα, αλλά από τα συμφραζόμενα των δηλώσεών του και τις εξαιρετικές σχέσεις που έχει η Catcher με την Apple θεωρείται ως δεδομένο πως πρόκειται για την εταιρεία από το Κουπερτίνο.

Εξάλλου, ο Tim Cook ποτέ δεν έκρυψε το ενδιαφέρον της Apple για το πεδίο της Επαυξημένης Πραγματικότητας, χαρακτηρίζοντάς το ως πεδίο έντονου ενδιαφέροντος για την εταιρεία.

Σύμφωνα με τις πιο πρόσφατες αναφορές, η Apple επιθυμεί να κατασκευάσει έξυπνα γυαλιά, τα οποία και θα συνδέονται με το iPhone, προκειμένου να προβάλλονται σε αυτά πληροφορίες σχετικές με τα δεδομένα που καταγράφονται στο οπτικό πεδίο των χρηστών.

Ο Jeff Pu, αναλυτής στην Yuanta Investment Consulting, ανέφερε πως τα έξυπνα γυαλιά της Apple θα κυκλοφορήσουν στα τέλη του 2019. Επίσης, ο γνωστός μας (και έγκυρος) Ming-Chi Kuo της KGI Securities ανέφερε τη Δευτέρα που μας πέρασε πως η Catcher Technology, θα κατασκευάσει ένα πιο περίπλοκο μεταλλικό περίβλημα για τις συσκευές iPhone του 2018, με σκοπό τη βελτιωμένη λήψη σήματος και τη γρηγορότερη μετάδοση δεδομένων.

 

Φίλοι της Apple, ετοιμάσαμε για εσάς μία νέα ενότητα, αποκλειστικά αφιερωμένη στα νέα και στα προϊόντα της Apple. Το tecky θα καλύπτει όλες τις ειδήσεις που αφορούν την Apple, στο εξής ακόμα πιο δυνατά, αλλά και θα ετοιμάζει για εσάς οδηγούς και κείμενα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες μας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ