17.4 C
Athens
Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου, 2023

Αναβαθμίσεις και …μετακομίσεις στην Cosmote TV

Χρόνος ανάγνωσης ⏰ < 1 λεπτά

Έχουμε νεότερα από τη συνδρομητική πλατφόρμα της Cosmote TV και σας τα μεταφέρουμε:

Οι δέκτες της Cosmote TV δέχονται αυτές τις ημέρες αναβαθμίσεις. Η έκδοση του λογισμικού που εγκαθίσταται είναι η 2.7.1-1 (τουλάχιστον αυτόν τον αριθμό φέρει στους PVR δέκτες) και επιδιορθώνει προβλήματα που παρουσιάστηκαν κατά την προηγούμενη αναβάθμιση.

Επιπροσθέτως, αναφέρθηκε στα εξειδικευμένα fora πως η συγκεκριμένη έκδοση «προετοιμάζει» τους δέκτες για την έναρξη της διάθεσης της υπηρεσίας multiroom μέσω δορυφόρου. Τη συγκεκριμένη πληροφορία σας τη μεταφέρουμε, τονίζοντας όμως πως δεν έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Update: εντός του μενού «Βοήθεια» πλέον υπάρχουν αναλυτικές πληροφορίες για την υπηρεσία multiroom μέσω δορυφόρου.

Επίσης, σύμφωνα με το site typologies.gr (που έχει εξαιρετικό ιστορικό στα νέα από το χώρο της συνδρομητικής τηλεόρασης), η διοίκηση του ΟΤΕ αποφάσισε τα στούντιο και οι διοικητικές υπηρεσίες της Cosmote TV να μεταφερθούν σε νέοιδιόκτητο κτίριο.

Οι παραγωγές πλέον θα γίνονται in house και η σύμβαση με τον ΣΚΑΪ για την παραγωγή των αθλητικών εκπομπών αναμένεται να ανανεωθεί για έξι μόνο μήνες.

Kostthem
Kostthem
Ενεργό μέλος της Apple κοινότητας από το 2003. Λάτρης της τεχνολογίας γενικότερα, υπέρμαχος του ανταγωνισμού και πολέμιος της διαστρέβλωσης της είδησης. Πιστεύω πως η μεταφορά της είδησης και η διατύπωση της γνώμης αποτελούν δύο ξεχωριστά, ανεξάρτητα ζητήματα που βεβαίως μπορούν να συνυπάρχουν. Η τεχνολογία κάνει την καθημερινότητά μας ομορφότερη. Απολαύστε τη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ