Στα Windows 10, υπάρχει η δυνατότητα να εκτελούμε γρήγορα κάποιες βασικές ενέργειες, μέσω του Κέντρου Ενεργειών (Action Center). Μπορούμε όμως παράλληλα, να ορίσουμε εμείς ποιες θα είναι αυτές οι ενέργειες, αφαιρώντας κάποιες που είναι πιθανό να μη τις χρησιμοποιήσουμε ποτέ. Ας δούμε τον τρόπο.

Κουμπί Έναρξης > Εικονίδιο Ρυθμίσεων

Σύστημα

Ειδοποιήσεις και ενέργειες > Προσθήκη ή κατάργηση γρήγορων ενεργειών

Σε αυτό το σημείο εμφανίζονται οι διαθέσιμες ενέργειες, οι οποίες διαφέρουν, αναλόγως της συσκευής μας. Για παράδειγμα, σε συσκευή με κάρτα SIM, εμφανίζεται και η ενεργοποίηση του κινητού δικτύου δεδομένων. Εμείς, μπορούμε κάνοντας χρήση των εικονικών διακοπτών, να επιλέξουμε ποιες από τις ενέργειες αυτές θα είναι άμεσα διαθέσιμες μέσω του Κέντρου Ενεργειών.

Όπως μπορούμε να δούμε, πλέον, στο Κέντρο Ενεργειών, είναι διαθέσιμα τα Quick Actions που επιλέξαμε.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες. Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

ΣΧΟΛΙΑ