Η πλατφόρμα της Cosmote TV θα μεταδίδει και την επόμενη τριετία τους αγώνες του παγκοσμίου πρωταθλήματος MotoGP (2018-2020). Οι μεταδόσεις θα είναι ζωντανές, αποκλειστικές και σε υψηλή ευκρίνεια. Θα μεταδίδονται όλοι οι αγώνες, τα ελεύθερα και χρονομετρημένα δοκιμαστικά του Moto GP και οι αγώνες των Moto2 και Moto3.

Ακολουθούν οι επίσημες δηλώσεις και το official promo κείμενο:

«Με την ανανέωση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του MotoGP™, οι συνδρομητές μας θα συνεχίσουν, και τα επόμενα τρία χρόνια, να απολαμβάνουν το δυναμικό και άκρως ανταγωνιστικό θέαμα του παγκόσμιου πρωταθλήματος. Μαζί δε, με τις υπόλοιπες διοργανώσεις μηχανοκίνητου αθλητισμού που φιλοξενούν τα κανάλια COSMOTE SPORT , έχουν στη διάθεσή τους το πιο πλήρες πρόγραμμα στην κατηγορία των motorsports . Στόχος μας σταθερά στην COSMOTE TV , είναι να προσφέρουμε πλούσιο και πολυσυλλεκτικό περιεχόμενο, με τον πλέον ποιοτικό τρόπο μέσα από τις μεταδόσεις και τις υπηρεσίες μας», δήλωσε σχετικά ο κ. Δημήτρης Μιχαλάκης, Executive Director της COSMOTE TV.

«Χαιρόμαστε που το MotoGP θα μεταδίδεται στην COSMOTE TV και για τα επόμενα τρία χρόνια. Η ανανέωση, αλλά και η ενίσχυση της συνεργασίας αυτής έχει μεγάλη αξία, καθώς οι κορυφαίες ποιοτικά μεταδόσεις που προσφέρει η COSMOTE TV, εξασφαλίζουν την καλύτερη τηλεοπτική εμπειρία για το ελληνικό κοινό του MotoGP και των άλλων αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, σε μία χρυσή περίοδο για αυτό το είδος αθλητισμού», δήλωσε ο κ. Manel Arroyo, Γενικός Διευθυντής Dorna Sports.

Στην COSMOTE TV, οι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού θα έχουν επίσης τη δυνατότητα να παρακολουθούν την πορεία των μελλοντικών αστέρων των μηχανοκίνητων μέσα από τις μεταδόσεις των Red Bull MotoGPRookies Cup , Idemitsu Asia Talent Cup, αλλά και του FIM CEV Repsol το οποίο περιλαμβάνει τα Moto3™Junior World Championship, Moto2™European Championship και European Talent Cup.

Το πλούσιο θέαμα του MotoGP συμπληρώνουν οι σχετικές εκπομπές της COSMOTE TV , με previews και highlights από τους αγώνες, καθώς επίσης συνεντεύξεις με τους κορυφαίους αναβάτες παγκοσμίως, ενώ η εκπομπή “Grand Prix” κάθε Κυριακή, θα συνεχίσει να φέρνει όλα τα τελευταία νέα του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

ΣΧΟΛΙΑ