Υπάρχουν πλέον πολλές αναφορές χρηστών σχετικά με την εφαρμογή του YouTube στο iOS 11, ως προς τη διαχείριση της ενέργειας, καθώς παρατηρούνται φαινόμενα πολύ γρήγορης εξάντλησης των μπαταριών των συσκευών. Η Google απάντησε πως «εργάζεται για την επίλυση του προβλήματος

Η εφαρμογή του YouTube εμφανίζει προβλήματα κατά τη χρήση της στο iPhone ή στο iPad, στο iOS 11. Οι χρήστες αναφέρουν πως και μόνο η θέαση ενός video λίγων λεπτών είναι αρκετή για να ανέβει κατακόρυφα η θερμοκρασία των συσκευών τους.

Επίσης, υπάρχουν αναφορές για τη δραστηριότητα της εφαρμογής στο υπόβαθρο, η οποία δεν ανταποκρίνεται στα πραγματικά δεδομένα. Χαρακτηριστικά, υπήρξε περίπτωση όπου η θέαση ενός πεντάλεπτου video «οδήγησε» την εφαρμογή σε δραστηριότητα στο υπόβαθρο για τουλάχιστον μία ώρα.

Αν και πρόσφατα κυκλοφόρησε ένα επιδιορθωτικό update της εφαρμογής, στις σημειώσεις της έκδοσης δεν υπάρχει κάποια σχετική αναφορά. Συστήνεται στους χρήστες που αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα να απεγκαταστήσουν (προσωρινά) την εφαρμογή και να πλοηγούνται στην υπηρεσία μέσω browser.

 

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στη σελίδα μας στο facebook. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ