Όσο απίστευτο κι αν ακούγεται (ή διαβάζεται), υπάρχει στη χώρα μας ενεργό event που αφορά τους υπολογιστές Amiga. Το AmiCamp #7 θα διεξαχθεί στις 30 & 31 Μαρτίου στην Αθήνα στα Κάτω Πετράλωνα, στην οδό Ευρυσθέως 2 (και Πειραιώς 123 – T.K. 118 54). Για να μεταφερθείτε απευθείας στη διεύθυνση μέσω των χαρτών της Google, πατήστε εδώ.

Σύμφωνα με τους διοργανωτές και τις πληροφορίες που αναφέρονται στο facebook event που έχουν αναρτήσει, σκοπός της εκδήλωσης είναι η διάδοση της ιδέας του AmigaOS ως κάτι ζωντανό και εξελισσόμενο. Αφορά όλες τις ενεργές πλατφόρμες, όπως το AmigaOS 4, το MorphOS και το AROS. Στην εκδήλωση θα δοθεί επίσης η δυνατότητα στους επισκέπτες να δουν και να χρησιμοποιήσουν Amiga συμβατούς υπολογιστές νέας γενιάς, καθώς και τις τελευταίες εκδόσεις των λειτουργικών συστημάτων AmigaOS 4, MorphOS και AROS.

Το ωράριο λειτουργίας της εκδήλωσης είναι από τις 11 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

AmiCamp 2015

Φυσικά, από την εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι κλασικοί υπολογιστές Amiga. Αν διαθέτετε Amiga και θέλετε να την εκθέσετε στο event, μπορείτε να επικοινωνήσετε με τους υπεύθυνους στο τηλέφωνο 210-3450606 (Found.ation).

ΣΧΟΛΙΑ