Αν και το YouTube είναι μία υπηρεσία παροχής video περιεχομένου, αρκετοί προτιμούν να ακούνε μουσική μέσω του δημοφιλούς δικτύου, από το smartphone / tablet τους. Μέχρι πρόσφατα, ένας κάτοχος μίας iOS συσκευής μπορούσε να συνεχίσει την αναπαραγωγή του ήχου ενός YouTube video στη συσκευή του και εκτός εφαρμογής, ακόμα και με κλειστή την οθόνη της.

Εδώ και λίγους μήνες όμως, η δυνατότητα αυτή έπαψε να υπάρχει και οι χρήστες που επιμένουν να ακούνε μουσική με αυτόν τον τρόπο αναζητούν εναλλακτική. Σίγουρα, υπάρχουν αρκετές στο App Store και με λίγο ψάξιμο κάποιος μπορεί να βρει τη λύση.

Εμείς, αν και απόλυτα “κατά” της ακρόασης μουσικής μέσω μίας υπηρεσίας video, δοκιμάσαμε το Tube Master και ως προς τη συγκεκριμένη λειτουργία μείναμε απόλυτα ευχαριστημένοι. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store και εμφανίζει λίγες στατικές διαφημίσεις, που όμως δεν θα “κάνουν τη ζωή σας δύσκολη”. Επίσης, είναι σχεδιασμένη εξ αρχής και για το iPad.

Το περιβάλλον της εφαρμογής είναι απλό, διαθέτει τις βασικές λειτουργίες διαμοιρασμού, κυρίως όμως, όπως μπορούμε να δούμε και στο δεύτερο στιγμιότυπο οθόνης, έχουμε τη δυνατότητα ακρόασης ακόμα και από την οθόνη κλειδώματος (lock screen).

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε το video που σας ενδιαφέρει ή να δημιουργήσετε μία playlist από video clips για συνεχή ακρόαση. Υπάρχει το χαρακτηριστικό της εισόδου στον YouTube λογαριασμό σας, κατά τις δοκιμές μας όμως ήταν κάτι που δεν λειτούργησε σωστά. Μετά την επιλογή των κομματιών, απλά βγαίνουμε από την εφαρμογή ή κλείνουμε την οθόνη του iPhone / iPad μας. Ο ήχος, θα συνεχίσει να ακούγεται κανονικά.

Aκολουθώντας μας στη σελίδα μας στο facebook, θα μαθαίνετε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα μας. Επίσης, έχουμε δημιουργήσει κανάλι στο YouTube, όπου αναρτούμε video οδηγούς με βήμα προς βήμα οδηγίες. Προσθέστε το tecky.eu στην οθόνη αφετηρίας του smartphone σας ή στα αγαπημένα του browser που χρησιμοποιείτε, για να έχετε γρήγορη και έγκαιρη ενημέρωση για τα τεκταινόμενα στον παγκόσμιο τεχνολογικό χάρτη, αλλά και πρόσβαση σε άρθρα με κόλπα και συμβουλές για τις αγαπημένες σας συσκευές.

 

ΣΧΟΛΙΑ