Τα γυρίσματα του 6ου και τελευταίου κύκλου του House of Cards θα ξεκινήσουν το 2018, σύμφωνα με τη σημερινή επίσημη ανακοίνωση του Netflix. Ο νέος κύκλος της δραματικής πολιτικής σειράς, η οποία ανέβασε τις μετοχές του συνδρομητικού καναλιού, θα έχει οχτώ αντί για δεκατρία επεισόδια και δεν θα παίζει ο διάσημος ηθοποιός, κάτοχος Όσκαρ και πρωταγωνιστής των προηγούμενων κύκλων Kevin Spacey.

Πρωταγωνίστρια του τελευταίου κύκλου του House of Cards θα είναι η μέχρι πρότινος πρώτη κυρία Claire (την υποδύεται η Robin Wright) η οποία είχε αρχίσει να προωθείται (προφητικά;) περισσότερο στο προσκήνιο πριν βγουν στη δημοσιότητα οι “αμαρτίες” του Spacey.

Η απόσυρση του Kevin Spacey αποφασίστηκε μετά την έκταση που πήρε το σκάνδαλο για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις αγοριών και ενηλίκων ανδρών και γυναικών από το διάσημο ηθοποιό και τα αρνητικά σχόλια για το σεξουαλικό προσανατολισμό του. Μάλιστα, ενώ τον Οκτώβριο είχε αποφασιστεί η οριστική διακοπή του House of Cards, το Netflix αποφάσισε να παραγγείλει άλλο ένα και τελευταίο κύκλο για να ικανοποιήσει τα εκατομμύρια των φανς της σειράς σε όλο τον κόσμο.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ