Η 5η Έκθεση Patras IQ θα πραγματοποιηθεί στις 27 – 29 Απριλίου 2018, στο Αθλητικό Κέντρο Τόφαλος της Πάτρας και συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών, το ΕΑΠ, το ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδας, το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων, το Υπουργείο Οικονομίας & Ανάπτυξης, το Επιμελητήριο Αχαΐας και την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Κύριος στόχος της Patras IQ είναι η δημιουργία κρίσιμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος, τόσο στην ερευνητική τεχνολογική κοινότητα όσο και στον παραγωγικό τομέα, μέσα από μια διαρκή προσπάθεια επίλυσης προβλημάτων και εφαρμογής καινοτόμων ιδεών για την ανάπτυξη νέων και την βελτιστοποίηση υπαρχόντων προϊόντων και υπηρεσιών που φιλοδοξούν να καταλάβουν μερίδιο στην εθνική και παγκόσμια αγορά.

Η Patras IQ 2018 περιλαμβάνει πληθώρα εκδηλώσεων, workshops και εκθεσιακών περιπτέρων ενώ έμφαση θα δοθεί στις δυνατότητες που παρέχονται από την εφαρμογή της ασύρματης τεχνολογίας 5G. Συμμετέχοντες στην Patras lQ είναι ερευνητικοί, εκπαιδευτικοί, τεχνολογικοί και άλλοι φορείς, καθώς και νεοφυείς και καινοτόμες επιχειρήσεις και τεχνοβλαστοί.

Στην έκθεση θα παρουσιαστούν οι δυνατότητες χρηματοδότησης καινοτόμων ιδεών και θα παρασχεθούν συμβουλευτικές υπηρεσίες για την περαιτέρω ανάπτυξή τους. Όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος στην Patras IQ 2018 πρέπει να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους μέχρι την 16/4/2018 υποβάλλοντας αίτηση συμμετοχής μέσω της ιστοσελίδας της έκθεσης.

 

Μην ξεχνάτε να ρίχνετε μια ματιά στις σελίδες μας σε Facebook και LinkedIn. Όλα τα κείμενά μας αναμεταδίδονται άμεσα εκεί και αρκετά συχνά αναρτούμε quick news με τις μικρές ειδήσεις της ημέρας.

ΣΧΟΛΙΑ